Professionele potgronden

Snebbout in Kaprijke is gespecialiseerd in potgrond voor professionele en grootschalige bloementeelt, groententeelt, boomkwekerij en meer.
Geef uw teelt de juiste, kwalitatieve potgrond met genoeg voedingsstoffen die het nodig heeft. Potgrond bevat geen onkruidzaden waardoor uw gewassen voluit kunnen groeien en u optimale resultaten kunt behalen.


Kwaliteitspotgrond van Structural

Of u nu zelf professioneel teelt of professioneel aan de slag wilt gaan met uw eigen tuin of het kweken van groenten, een goede potgrond is de basis van gezonde planten en bomen. Het is de start van een goede kweek. Zorg er daarom voor dat u kiest voor de juiste en professionele potgrond. Potgrond van Snebbout zit vol vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die zijn aangepast aan elke plant of boom om te zorgen voor een optimaal resultaat.

Bij Snebbout hebben we diverse soorten professionele potgrond, aangepast aan de soort planten of bomen die u kweekt. Zo hebben we een uitgebreid aanbod in potgrond voor de groententeelt, bloementeelt, boomkwekerij, azalea & erica planten, warme kas teelt, om te stekken en zaaien en ook specifiek voor tuinaanleg.


Het is belangrijk dat de juiste potgrond wordt gebruikt en deze specifiek is aangepast aan het soort plant of boom dat u wenst te telen. Elke boom- of plantsoort heeft namelijk zijn eigen specifieke voedingsstoffen nodig om goed te kunnen groeien. Daarom zijn al onze professionele potgronden aangepast aan de noden van elke plant of boom.


Op maat samengestelde mengsels

Ons huismerk Structural biedt zowel standaardproducten als op maat gemaakte mengsels. Onze op maat gemaakte mengsels zijn potgronden die voor specifieke planten of bomen van toepassing zijn. Door de mix van de juiste hoeveelheid mineralen, vitaminen en voedingstoffen zorgt onze potgrond voor een optimaal resultaat van uw kweek. Kortom, een kwaliteitspotgrond van het hoogste niveau!

Neem een kijkje op onze website voor welke potgrond het meeste geschikt is voor uw toepassing. Als u twijfelt of nog met vragen zit, mag u ons altijd vrijblijvend contacteren. We helpen u graag zo snel mogelijk verder.


In bulk aankopen

Onze potgrond kan zowel in kleine hoeveelheden als in bulk worden aangekocht. In bulk werken we met big bags van 2m3 of zakken van 70liter. Werkt u op grootschalig niveau, dan raden we uiteraard aan om uw potgrond in bulk te kopen. Bent u niet zeker hoeveel u zou nodig hebben, aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over hoeveelheden of andere zaken zoals onze diverse samenstellingen.

Achter elk bedrijf gaat een verhaal schuil. Wie zijn we? Waarom zijn we met ons bedrijf begonnen? En waarom zijn we de beste in wat we doen? Onze weg hierheen was alles behalve gewoontjes!